Lisianthus Technology SRL

Dezvoltator aplicatie web Service Manager

Software performant pentru gestiune service auto si service utilaje

Conectare

Acționarii firmei

Cei doi actionari ai companiei Lisianthus Technology SRL se bazeaza in primul rand pe experienta lor profesionala acumulata in ani de studii si practica in domeniile reprezentative de imbinare pentru acest business: domeniul mecanic si domeniul IT

Tirifon Claudiu

Tirifon Claudiu

Inginer autovehicule

– studii si experienta 15 ani in domeniul auto;
– antreprenor in prestari servicii domeniul auto, infiintand un service auto si reusind sa aiba un portofoliu cu un numar considerabil de clienti (peste 400);
– experienta in management acumulat in cadrul companiilor multinationale.

Marius Nistor

Marius Nistor

Software arhitect

– experienta 16 ani in dezvoltare software in domenii variate (ERP, Networking, Web, Cloud);
– experienta intr-o multitudine de tehnologii software (Java, C, Jscript, HTML5, CSS, Databases, .Net, Linux, Windows);
– brevetare patente in domeniul IT (networking) in SUA (acestea pot fi accesate pe internet http://patents.justia.com/inventator/marius-pavel-nistor, http://www.freshpatents.com/Marius-Pavel-Nistor-Bucharest-invdxm.php
– experienta in dezvoltare de la zero a produselor software.

Firma noastră

S.C. Lisianthus Technology SRL isi propune inca de la infiintare, sa creeze si sa consolideze un climat de incredere si profesionalism pe piata IT din Romania.
Preocuparea constanta va fi aceea de a asigura conditiile optime pentru realizarea unor activitati profesioniste, specifice domeniului de activitate ales si care sa conduca la obtinerea satisfactiei clientilor firmei. Compania Lisianthus Technology SRL este o companie care a ales sa aiba ca si activitate principala, aferenta codului CAEN 6201 – Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat catre client).

Cum am pornit

Aceasta idee de afacere a prins contur in urma analizarii si studierii pietei software din Romania prin intermediul diferitelor platforme specializate . De asemenea, reprezentantul societatii, pentru a avea o idee clara asupra predictibilitatii succesului acestui cod CAEN pe piata, pentru a avea o siguranta asupra fezabilitatii afacerii, s-a orientat catre cerintele pietei de servicii oferite prin intermediul platformelor online din Romania si Europa.

Ce ne propunem

Obiectivul principal al S.C. Lisianthus Technology SRL este penetrarea pe piata serviciilor IT din Romania intelegand ca prin atingerea acestui deziderat, compania sa implementeze un sistem propriu de valori si de management, lucru care va conduce la o dezvoltare atat in plan profesional cat si in plan afectiv prin asigurarea de servicii de calitate pentru beneficiari.

Valorile companiei

SC Lisianthus Technology SRL urmărește ca in toate activitățile sale, in orice etapă de la concepția produsului și până la livrarea sa, să integreze valorile pe care le susține și le promovează:

  • Calitate

  • Respect

  • Profitabilitate

  • Inovatie

  • Cooperare

  • Promptitudine

Viziunea

In contextul unei piete fluctuante, in care nu conteaza marimea sau specificul, prioritare fiind serviciile de calitate oferite clientilor firmei, scopul companiei este acela de a dezvolta o platforma software care sa vina in intampinarea service-urilor independente, multi-marca, de dimensiuni mici si mijlocii (3-10 persoane). Compania Lisianthus Technology SRL isi propune sa ofere clientilor sai facilitati prin intermediul acestei platforme software prin automatizarea multor procese care in mod normal, ar necesita foarte mult timp si resurse umane aditionale.

Misiunea

Misiunea firmei este sa activeze ca o organizatie dinamica, orientata spre a oferi intotdeauna clientilor sai servicii de inalta calitate.

Compania este dedicata rezultatelor exceptionale si durabile, oferind clientilor un avantaj competititiv pe piata in care va activa, recomandarea clientilor fiind cea mai valoroasa promovare.

Construirea unei pozitii de top pe piata locala pentru a de a deveni, in cel mai scurt timp, una din cele mai cunoscute companii pe plan national si european, reprezinta dezideratul companiei.

Contactați-ne

Ne găsiți la telefon, email sau sediul firmei

Str. Mitropolitul Varlaam nr. 88, ap 4, sector 1, Bucharest, Romania

0723 28 39 32

0722 21 66 77

admin@netcars-service.com

Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde

11 + 4 =