Manager Service Utilaje

Prezentarea opțiunilor aplicației pentru gestiunea service-urilor de utilaje (constructii, agricole, industriale, interventii) care necesita revizii in functie de ore de functionare sau intervale de timp

l

Configurare revizii utilaje

Adaugare si configurare revizii (manopera, piese, observatii, intervale) pe modele de utilaje in functie de necesitatile service-ului.

e

Gestiune stocuri piese

Gestiunea stocurilor de piese si materiale cu descarcare automata prin devize si facturi si incarcare prin NIR-uri, rulaj stoc.

f

Adaptarea interfetei si a documentelor

Adaptarea interfetei si a documentelor pentru business-ul de utilaje (facturi, devize finale, devize estimative)

Calcul tarife manopera

Tarife de manopera si transport in functie de client si de tipul de utilaj; durata interventiei adaptata in functie de utilaj.

Suport pret in valuta

Cursul de schimb valutar este generat automat pe baza cursului BNR din data specificata.

Contract de intretinere

Suport pentru contracte de intretinere integrate cu lucrari si revizii la utilaje (agricole, industriale, interventii)

i

Generare documente facturi, devize, lucrari

Generarea facturilor, devizelor si a lucrarilor in format pdf la orice moment (pot fi trimise automat la firma de contabilitate).

Sablon de selectie piese utilaje

Aceasta aplicatie software creaza un sablon de selectie piese utilaje care va permite adaugarea rapida a mai multor piese si operatii pe lucrare.

Integrare cu site-urile furnizorilor

Din aplicatie se pot deschide simultan site-urile furnizorilor ceea ce va permite sa cautati rapid cel mai bun pret pentru piesa dumneavoastra.

}

Calcul automat al datei de revenire pt revizii, generare automata de oferte si trimitere prin SMS / email

Calculeaza automat data de revenire in service pt revizii utilaje si genereaza automat oferta pt client notificandu-l prin SMS / email.

Interfata de programare a lucrarilor cu vizibilitatea la nivel de zi / saptamana / luna

Interfata foarte simpla si integrata in intefata de gestiune a lucrarii pentru programarea rapida a utilajelor in service.

Sistem de memorare a codurilor de piesa si a pretului pentru fiecare client / utilaj

Memorarea codurilor de piese folosite pe utilaj elimina timpul pierdut cu cautarea pieselor in site-urile furnizorilor.

Notificarea clientilor prin SMS si email in ziua anterioara programarii in service

Aplicatia notifica automat prin SMS clientii programati in ziua urmatoare, dupa validarea ofertei de factorul uman.

Gestiunea lucrarilor si a ofertelor

Prin intermediul acestei aplicatii software se pot crea, arhiva si gestiona lucrarile dintr-un service de utilaje foarte rapid si usor.

Actualizare rulaj in timp real

Aceasta aplicatie permite actualizarea rulajului in timp real prin notificarea clientului prin SMS pentru a furniza rulajul.

Beneficii ale integrării aplicației

Manager Service Utilaje

Exploatare optima a utilajelor

Aplicatia Manager Service Utilaje asigura functionarea continua a echipamentelor si reduce downtime-ul. Puteti preveni aparitia defectiunilor accidentale si reduceti uzura componentelor dinamice si statice. Acest soft este util pentru service utilaje constructii, service utilaje agricole, service utilaje industriale sau service utilaje interventii.

Gestiune mai usoara pentru service utilaje

Aplicatia web Manager Service Utilaje va usureaza mult munca administrativa pentru ca va ajuta sa gasiti repede orice piesa la un pret bun, genereaza facturi si devize, controlati stocul de piese sau va ajuta sa programati rapid utilajele pentru intrarea in service.

Reducerea cheltuielilor de mentenata utilaje

Reduce costurile totale de mentenanta prin monitorizarea starii tehnice a echipamentelor / utilajelor si a comportarii acestora in timp, in vederea stabilirii necesarului de lucrari de la prima reparatie planificata. Acest lucru faca ca aplicatia web sa fie utila pentru service utilaje constructii si service utilaje agricole.

Soft pentru diverse tipuri de service utilaje

Acest program software se adreseaza unei game largi de service-uri: firme de service utilaje / echipamente in domeniul agricol, industrial, constructii, interventii etc.

Monitorizare stoc piese de schimb in timp real

Accesul in timp real la informatii actualizate despre materialele necesare pentru mentenanta / reparatii utilaje (denumire, producator, stoc existent, pret) este foarte util oricarui administrator de service utilaje si echipamente.

Planificare si management service utilaje

Aceasta aplicatie permite planificarea si managementul mentenantei / interventiilor pentru fiecare utilaj: tip revizie / mentenanta, tehnician responsabil, data, alertare, status, diagnostic, materiale folosite, documente asociate, costuri. Program software util pentru service utilaje industriale si service utilaje interventie.

Tutoriale YouTube

Va punem la dispozitie mai multe videoclipuri postate pe YouTube in care se prezinta pas cu pas cum se foloseste aplicatia noastra.

Contactați-ne

Ne găsiți la telefon, email sau sediul firmei

Str. Mitropolitul Varlaam nr. 88, ap 4, sector 1, Bucharest, Romania

0723 28 39 32

0722 21 66 77

admin@netcars-service.com

Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde

13 + 14 =